2011. július 25., hétfő

Selyem szatén alkalmi koktél ruha + boleró S M - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Enyhén csillógós, fényes mályva színű alkalmi ruha boleróval. A bolerónál megadott ujjhossz a váll résszel együtt értendő. Hátszélessége 36 cm. Teljesen újszerű, megkímélt állapotú.
A mellrész és a hát rész hosszant fémmerevítő betétes, fűző jellegű. Oldalt hosszan cipzáros  pánt nélküli. Szatén jellegű anyag bélés nélkül.
Nem találtam rajta semmilyen hibát. Amennyiben eltudják vonatkoztatni nem túl szalonképes testemet a ruhától , akkor látható hogy nagyon nagyon szép terméket kínálok. Kérem vegyék figyelembe a képek nézegetésekor, hogy jelenlegi mértemnél 2-3 számmal kisebb, így elég nehéz volt megmutatnom a ruha esését és vonalát. Akire passzol ez a méretet azon a hölgyön gyönyörűen fog mutatni!
Tisztításra és vasalásra szorul!
Sokan vagyunk úgy hogy nem járunk rendszeresen fogadásokra, bálokba, szimpóziumra így csak 1-1 alkalom az amikor szükségünk lehet egy ilyen gyönyörű ruhára. Ballagás, bankett vagy egy esküvő, keresztelő közeledtével vesszük meg és a következő alkalommal már nem jön ránk vagy túl nagy. Gondoljuk meg mennyit költünk az ilyen alkalmakra, hiszen a ruhára nincs ráírva hogy hol és mennyiért vettük!
Az oldalt folyamatosan
töltöm többféle szegmensben.
Bátran KÉRDEZZEN!
Köszönöm , hogy benézett hozzám.
Mosolygós szép napot kívánok!



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 12:42
. Selyem szatén alkalmi koktél ruha + boleró S M - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése