2011. október 28., péntek

FOGLALKOZTATÓFÜZET CSOMAG KISISKOLÁSOKNAK 7 DB - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A csomag tartalma 7 db foglalkoztatófüzet óvodásoknak a Magnusz Kiadótól 2011-es kiadás
Írás - Munkafüzet 1. osztályosoknak
48 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155042195
Munkafüzetemmel gyermekeik és az Önök segítségére szeretnék lenni az általános iskola első osztályában. Tanítói pályám tapasztalatai arra kész­tettek, hogy olyan gyakorlóanyagot készítsek, ami megkönnyíti a betűk pontos ala­­kításának és kapcsolódásainak elsajátítását.
Igyekeztem, hogy a tanulás folyamatát érdekes és játékos feladatok, színezők élénkítsék. A kiadvány igazodik az elfogadott be­tű­tanulási sorrendekhez és az elsős szójegyzékhez.
Remélem, örömmel forgatják majd e füzetet, és hasznos se­gítője lesz a gyerekeknek!
Jó munkát kívánok!
 
Szó-ta-go-ló Munkafüzet első-második osztályosoknak
32 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155042393
A gyerekek már első osztálytól kezdve találkoznak a problémával: hogyan kell szótagol­ni a szavakat. En­nek a munkafüzetnek az a célja, hogy a SZÓTAGOLÁS, EL­VÁ­LASZTÁS témát a kisiskolások minél sok­­színűbb, minél vál­tozatosabb feladatok alkalmazásával dolgozzák fel. Ez a feldolgozási mód lehetőséget biz­tosít a szótagolási szabályok gyakorlati megtapasztalására, a megfigyelések önálló megfogalmazására. A fon­tosabb szótagolási szabályok nemcsak a gyakorlatokon keresztül, hanem szabály­szerűen is meg vannak fo­galmazva a foglalkoztató füzet lapjain.
Aki megoldotta a munkafüzet összes feladatát, elmondhatja, hogy megbízható ké­pet kapott arról, hogyan is kell szótagolni!
 
A B C Kisbetű-nagybetű gyakorló munkafüzet elsősöknek
48 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155042355
Olyan foglalkoztató munkafüzetet állítottunk össze, amely minden elsős kisgyereknek (és szüleiknek is) nagy segítségére lehet a betűk tanulása során. A betűk írásának elsajátítását megkönnyíti a feladatok felépítése, amely először a kisbetű felismeréséből indul ki, majd gyakoroltatja a betűelemeket, aztán magukat a betűket, és végül a kiejtett betűt, vagyis a hang felismerését. A nagybetűk gyakorlásánál pedig a nagyméretű betű többszöri átírása is a feladatok közé tartozik, mivel a kicsik számára még egyszerűbb, ha először nagyban próbálják ki a betűalakítást.
A munkafüzet második felében változatos feladatok segítségével lehet stabilizálni a betűkről szerzett ismereteket. A feladatok közt olyan érdekességeket is találunk, mint például a keresztrejtvény, titkosírásfejtés, szóalkotás, képrajzolás, betűkeveredés.
Jó szórakozást és tanulást egyben!
 
J vagy LY - Gyakorló munkafüzet kisiskolásoknak
48 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155042201
Tisztelt Szülők!
Amikor gyermekeik ezt a gyakorlót a kezükbe veszik, már tudják, hogy a magyar nyelvben a j hangot kétféleképpen jelöljük. A munkafüzetben található gyakorlatok segítenek az otthoni tanulásban és az iskolai felkészülésben.
Célja, hogy az oly gyakori j-ly-s szavak helyesírásában eligazítson. Megismerteti a kisdiákokat a szójegyzéken kívüli, gyakran használt sza­vakkal is. A gyakorlás során előfordulhatnak olyan szavak, melyeknek megértéséhez egy 6– 7 éves gyereknek felnőtt segítségére lehet szüksége. Kérem Önöket, hogy közösen segítsük át a gyermekeket a kezdeti nehézségeken.
Jó munkát kívánok!
 
2*2 - Matematika munkafüzet második osztályosoknak
48 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155042225
Második osztályban már komolyabb kihívásoknak kell meg­felelniük a gyere­kek­­nek. Az első osztályos húszas számkör után most a százas számkörben számolnak. Az ös­szeadás és a kivonás után a szorzás és az osztás kerül sorra. Bi­zony be kell magolni a szorzótáblát, és gyakorlatban is tud­­­ni kell al­kalmazni a megtanultakat.
Ezt a tudást sok gyakorlás teheti még mélyebbé. Szükség is lesz rá, hiszen majd erre épülnek a felsőbb osz­tályok tan­anyagai, de a matematika alap­mű­veleteivel az élet más te­rületein is ta­lál­kozunk
 
 
1, 2, 3 - Matematika munkafüzet elsősöknek
48 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155042218
Az oviból kikerülő gyerekeket nagyon sok új él­mény éri az iskolában. Írni, olvasni tanulnak, és beóvakodnak a ma­tematika birodalmába is. Tanítóik irányítása alatt megismerik a számokat, majd fokozatosan elsajátítják az összeadás és a kivonás tu­dományát is. Lesz, aki könnyedén veszi majd az akadályokat, mások több gyakorlást igé­nyelnek.
Munkafüzetünk segítséget szeretne nyúj­tani minden gyerek és felnőtt számára. Fel­adatai felhasználhatóak a tanítási órák anyagához kapcsolva, és ötleteket, támpontokat adhatnak az otthoni gyakorláshoz is.
 
 
Angol munkafüzet kisiskolásoknak
48 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155042232
A Flory, the frog angol foglalkoztató munkafüzet kisiskolásoknak ké­szült, elsősorban olyanoknak, akik már egy-két éve tanulnak angolul. A mun­kafüzet az ő szókincsüket és nyelvtani ismereteiket fejleszti játékos, szó­ra­koz­tató feladatokon keresztül. A kiadvány Flory, a béka két napját mutatja be az iskolában, majd otthon, és ezen keresztül átismétli a leglényegesebb nyelvtani pontokat és szócsaládokat, mint például a többes szám, have got/has got, a/an, a can használata, a szá­mok, ABC, családtagok, gyümölcsök, zöldségek, épületek vagy éppen a ru­ha­darabok nevei.
 
 
 
Átfutási idő 3-4 mn



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 00:34
. FOGLALKOZTATÓFÜZET CSOMAG KISISKOLÁSOKNAK 7 DB - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése