2011. október 27., csütörtök

Woolf, Virginia: Éjre nap - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Éjre napA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Az irodalomtörténet Virginia Woolf útkereső regényének tekinti második hosszabb írását, az 1919-ben megjelent, és magyarul most első ízben - Tandori Dezső remek fordításában - olvasható Night and Day-t. A mű főhőse Katherine Hilbery, aki egy nagy irodalmi tradíciókkal rendelkező család sarja. Noha még fiatal, igencsak közel van ahhoz a korhoz, amikor jobb körökben a vele egyidős kisasszonyok jövendőbelije felől gondoskodnak. Ám Katherine-t a családi kötelezettségek tartják fogva. Sem a tudományos folyóiratának élő, ironikus magányba vonuló apja, sem a romantikus irodalmi ambíciókat tápláló anyja nem alkalmas a nagypolgári háztartás vezetésére. Katherine-nek a mindennapi teendők mellett ráadásul nagyapja, a neves viktoriánus költő életrajzán is dolgoznia kell, hiszen az a rendszeres munkára alkalmatlan anyja kezei közt teljesen elsikkadna. Egy költői hajlamú minisztériumi tisztviselő személyében azonban mégiscsak akad jegyese. Egy irodalmi felolvasóesten verődik végül össze az a kissé vegyes, de a kor jellegzetes típusait tömörítő társaság, amely köré a cselekmény később fonódik - a sokgyermekes kispolgári család eminens jogász sarja, aki mellesleg ígéretes publicista az elfogadható vidéki lelkészcsaládból származó feminista később pedig hozzájuk csatlakozik Katherine unokatestvére, az előkelő, de lecsúszott földbirtokos lánya. Az öt fiatal közt kissé összekuszálódnak az érzelmi szálak, és miközben a szalonokban a társasági etikett szabályai szerint zajlik a játszma (melynek végén valakinek mindenképpen veszítenie kell), addig odakint, az esti órákban, London sötét utcáin mindenki átváltozik. A századforduló konvencionális társadalmát lélektani erővel ábrázoló regényt széles körben érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-07-8348-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 14:57
. Woolf, Virginia: Éjre nap - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése